SPECIALE TECHNIEKEN

Creëer die extra touch

Van gekalkte muren over een stuctechniek op basis van kleimineralen tot een strakke betonlook.

We zorgen er voor dat uw leefruimte of badkamer exact uitstraalt hoe u in het leven staat. In nauwe samenspraak en in de tint die u het meeste aanspreekt.

Contacteer mij

Aqua Sensa & Mortex

Dit zijn naadloze en waterbestendige steenimitaties voor wanden én vloeren op basis van cement. Toepasbaar op pleisterwerk, cementering, betegeling en tal van andere ondergronden. Het is bijzonder kras-en stootvast en uitstekend onderhoudbaar.

Zowel Aqua Sensa als Mortex hullen het interieur in een discrete, minimalistische stijl die warmte en sfeer uitstraalt en een zeldzaam gevoel van eenheid en rust schept. Aqua Sensa en Mortex lenen zich perfect als totaaloplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Calco Original

Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze stucapplicatie het interieur een heel natuurlijke uitstraling. De wanden lijken echt als steen met een zweem van zuiderse charme. Zoekt u eerder een strakke, moderne en minimalistische afwerking? Met Calco Original in grijstinten haalt u het gevoel van beton in huis.

Calco Original is een stuctechniek op basis van fijne kalk en gemalen marmer. Het is uitermate duurzaam, krasvast en uitstekend onderhoudbaar. Bovendien is Calco Original realiseerbaar in 30 kleuren!

Claystuc

Claystuc is een stuctechniek op basis van kleimineralen. Hiermee kan u het zachte reliëf van klei in natuurlijke kleuren op verschillende manieren bewerken. Zo kunnen vezels of steentjes aan de kleimassa toegevoegd worden om het ambachtelijke karakter te versterken. Claystuc kan ook effen en zonder extra bewerkingen toegepast worden. Met het stucmes voegen we daarna een subtiele, artisanale toets toe aan de natuurlijke uitstraling van deze techniek.

Claystuc is realiseerbaar in een ruime kleurenwaaier met quasi alle lichte en vergrijsde tinten. Ook een aantal diepere, donkere tinten zijn technisch haalbaar.

Limestone

Droomt u van authentieke, gekalkte muren? Dan is deze kalkverf, die traditioneel met de kwast wordt aangebracht het antwoord. Door de meerdere, verdunde lagen bereiken we subtiele kleurvariaties en de authentieke beleving van gekalkte muren, zoals vroeger.

Limestone is een natuurlijk product op basis van gebluste kalk dat wanden een natuurlijke en minerale uitstraling geeft. Sporen van gebruik of veroudering horen bij het product en beklemtonen het prachtige, geschakeerde uitzicht.

Deze techniek is geschikt voor zowel uitgesproken landelijke interieurs als voor industrieel ingerichte ruimtes.